Google+ Followers

Saturday, February 19, 2011

MUKA ARTIS BOLLYWOOD TANPA MEKAP

Korang minat cerita hindustan? Ramai rakyat malaysia yang minat hindustan ni,termasuklah wife aku,walaupun chinese-tapi minat betul dengan cerita hindustan.Bila aku pasang cerita omputeh tengok sekejap je terus tidur.Aku rasa yang suka tengok cerita hindustan ni suka khayal kot,sebab cerita hindustan ni kebanyakan nya cerita ringan.Ada lagu tu......ok korang tengoklah artis artis korang ni tanpa mekap-macam minah minah kita yang jual nasi berlauk pagi daa.....

















mijie: korang ingat tak cerita hindustan yang kita biasa tengok dulu dulu? kalau cerita dah nak habis mak hero atau heroin mesti kena culik kan,lepas tu dah hero datang tetiba jadi terrer pulak mak hero tu - siap pukul sepak terajang penjahat lagi! lepas tu kalau penjahat lari dengan kereta,hero mesti lari naik bukit sure dapat kejar punya.Yang aku tak paham sampai sekarang - hero terjun tangan dulu ,tapi jatuh kaki dulu.Dah settle semua barulah inspektor sahab muncul...macam tu lah stereotaipnya.Kalau dah nak nyanyi tu tak kira tepi jalan ke,atas bukit ke,atas bot ke terus nyanyi aje-musik automatik keluar.Pakai gitar sebijik je bunyi lebih dari orkestra.Orang malaysia ni kalau takde subtitle tu boleh dilayan nya cerita hindustan sampai 3jam-walau tak faham sepatah haram.begitulah kuatnya pengaruh cerita hindustan ni dikalangan kita.Sampaikan yusuf haslam dan rasyid mohideen pun terikut ikut dengan gaya ceritanya.
ada ramai kawan guna facebook dan twitter? jemput mereka dan untung RM1 untuk setiap kawan yang menyertai dan berkongsi kempen ini.Tak guna modal 1sen pun.klik sini untuk menyertai.

1 comment:

Harap anda dapat tinggalkan sedikit komen untuk bertukar pendapat.Penggunaan bahasa lucah dan kasar tidak dibenarkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign In