Google+ Followers

Friday, February 18, 2011

SENI STRAW YANG KREATIF

Biasanya kita akan buang saja penyedut minuman(straw) lepas minum kan.Jangan buang straw tu,kalau korang kreatif macam macam yang boleh dibuat dengan straw tu.Ni aku ada tunjukkan salah satu idea hebat yang dihasilkan dari straw.

 Amazing Drinking Straw Art Works












mijie : ini sebagai contoh sahaja,korang try la upgrade lagi buat kapalterbang ke helikopter ke.Aku pernah tengok orang buat wau bulan guna straw di kelantan.

ada ramai kawan guna facebook dan twitter? jemput mereka dan untung RM1 untuk setiap kawan yang menyertai dan berkongsi kempen ini.Tak guna modal 1sen pun.klik sini untuk menyertai.

No comments:

Post a Comment

Harap anda dapat tinggalkan sedikit komen untuk bertukar pendapat.Penggunaan bahasa lucah dan kasar tidak dibenarkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget