Google+ Followers

Monday, March 7, 2011

Nadia Mustafar bakal muflis, saman RM250,000 oleh Lisdawati

Lisdawati kini sudah mampu menarik nafas lega apabila diberitahu oleh pihak peguamnya pada 12 Disember yang lalu bahawa dia telah berjaya memenangi kes saman fitnah terhadap Nadia Mustafa atas dakwaan kononnya dia telah meminjam serta melarikan wang berjumlah RM15, 000 daripada aktres tersebut (tambah mengaibkan lagi, Nadia juga telah menyebarkan cerita Lis sebagai seorang perempuan yang murah sehingga sanggup melacurkan diri untuk mendapatkan tawaran berlakon.).

Sehubungan daripada itu, Nadia telah diperintahkan oleh mahkamah untuk membayar wang berjumlah RM 250, 000, bersama kadar faedah 8% setahun serta kos tindakan berjumlah RM2,354. Lisdawati berharap sangat agar Nadia dapat memberikan respon dengan segera terhadap kes itu. Jika, Nadia terus mendiamkan diri, Nadia boleh diisytiharkan muflis.

"Jika mengikut tempoh, Nadia boleh diumumkan muflis jika dia tidak mengikut apa yang ditulis dalam surat penghakiman ini. Namun, Lis bukanlah seorang yang kejam. Lis minta tempoh agar diberikan masa untuk Nadia menyelesaikannya. Jadi, Lis berharap agar Nadia datang berjumpa peguam Lis untuk berbincang. Untuk berbincang dengan Lis memang sudah terlambat." -kata Lisdawati dalam portal Murai
dipetik dari http://www.izyan.com/


Got a friend who uses Facebook and Twitter? Invite them and earn RM 1 for every friend who joins and shares a campaign. ada ramai kawan guna facebook dan twitter? jemput mereka dan untung RM1 untuk setiap kawan yang menyertai dan berkongsi kempen ini.Tak guna modal 1sen pun.klik sini untuk menyertai.

No comments:

Post a Comment

Harap anda dapat tinggalkan sedikit komen untuk bertukar pendapat.Penggunaan bahasa lucah dan kasar tidak dibenarkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...