Google+ Followers

Tuesday, April 5, 2011

JAWAPAN KENAPA VIDEO ANWAR DISEBAR KE YOUTUBE


PERNAHKAH ANDA TERFIKIR KENAPA VIDEO ANWAR DISEBARKAN SECARA MELUAS DI INTERNET? Ini hanyalah langkah pertama pihak tertentu untuk memulakan operasi besar besaran untuk memburukkan imej anwar ibrahim di mata masyarakat.Motif sebenar rancangan ini ialah untuk meraih undi di Serawak dalam masa terdekat.LANGKAH kedua sudah pun terlaksana hari ini dengan paparan di dada Akhbar utama untuk tatapan pembaca dengan tajuk tajuk yang prejudis.JANGAN LUPA! Langkah seterusnya mungkin poster poster dan banner sudah pun kering untuk diedar ke pelusuk serawak untuk tatapan rakyat di pendalaman.Manakala stesen TV pula seolah secara sah dapat menyiarkan sedutan gambar gambar video secara menghukum untuk penonton malaysia.
Saya sebagai melayu islam di bumi ini merasa amat malu dengan isu video seks ini-MALU KEPADA LAIN BANGSA DAN AGAMA DAN DUNIA YANG MEMERHATI.Ramai rakyat malaysia yang seperti saya sendiri-tidak tahu kesahihan samada betul akhlak anwar ibrahim seperti yang digembur dan disuap media hari ini.TETAPI CARA DAN PERJALANAN RENTETAN ISU VIDEO INI DIJALANKAN AMAT MEMUALKAN DAN AMAT PINCANG.!
BEGINIKAH CARA KITA MENANGANI SESUATU ISU SENSITIF? APAKAH KESAN KEPADA SAUDARA,WARIS DAN ANAK CUCU KITA YANG MASIH MUDA DENGAN PAPARAN KELUCAHAN MELAMPAU YANG BERPANJANGAN INI??
PINCANG!!! DIMANA MAHKAMAH DAN POLIS MALAYSIA DALAM ISU INI?? KENAPA MEDIA YANG MENGADILI DAN BUKANNYA PIHAK BERKENAAN??? -LUAHAN RASA MIJIEMOBILE.

Jana pendapatan sambilan dengan churpchurp-tanpa modal.Setiap satu klik di bayar 20sen.

2 comments:

  1. Nampak gayanya utusan malaysia sendiri yang mengganggu sisasatan.... apa tindakan ke atas meraka?

    ReplyDelete
  2. kenapa video KJ tak tersiar? hahaha

    depa nak tangkap takde bukti pasai tu gune kaedah buruk memburukkan..

    ReplyDelete

Harap anda dapat tinggalkan sedikit komen untuk bertukar pendapat.Penggunaan bahasa lucah dan kasar tidak dibenarkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...