Google+ Followers

Thursday, April 21, 2011

Kris Dayanti - Kehamilan ini sudah terjadi


Bukan satu perkara yang memeranjatkan apabila berita Kris Dayanti sudah mengandung 4 bulan tersebar di negara seberang, termasuk Malaysia. Menurut bekas isteri Raul Lemos, sebelum bernikah lagi mereka berdua memang duduk bersama. Malah, kalau di Timor Leste pun, tinggal bersama. Jadi, memang masuk akal kalau Kris Dayanti hamil.
Kris Dayanti, mengakui bahawa dirinya sedang mengandung 4 bulan walaupun baru sahaja bernikah dengan Raul Lemos 20 Mac lalu. Enggan memanjangkan isu ini, Kris Dayanti menerima ketentuan ini dengan hati yang terbuka.
“Kehamilan ini sudah terjadi. Kalau apa yang diberikan Allah ini tidak saya akui, nanti timbul pula cerita yang tidak betul. Kononnya, saya gugurkan anak,” katanya.

Got a friend who uses Facebook and Twitter? Invite them and earn RM 1 for every friend who joins and shares a campaign. ada ramai kawan guna facebook dan twitter? jemput mereka dan untung RM1 untuk setiap kawan yang menyertai dan berkongsi kempen ini.Tak guna modal 1sen pun.klik sini untuk menyertai.
 Jana pendapatan sambilan dengan churpchurp-tanpa modal.Setiap satu klik di bayar 20sen

FILEM YANG MEMBUATKAN JATUH BIJI MATA ANDA!


Microsoft akan memilih 2 orang setiap minggu untuk mengembara mengelilingi dunia!

No comments:

Post a Comment

Harap anda dapat tinggalkan sedikit komen untuk bertukar pendapat.Penggunaan bahasa lucah dan kasar tidak dibenarkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...