Google+ Followers

Wednesday, April 27, 2011

PANAS : PENYEBARAN VIDEO SEKS KE2 ANWAR DI INTERNET!!!

Hari ini sekali lagi rakyat malaysia gempar dengan penyebaran video aksi seks didakwa melibatkan anwar ibrahim.Video yang sebagaimana disiarkan oleh media ntv7,tv1 dan tv3 itu bagaimana pun mengelirukan rakyat kerana wajah pelakon yang dipaparkan kelihatan lebih berlainan dari anwar ibrahim.Paling nyata perbezaan dapat dilihat dari pandangan sisi pelakon.Walaubagaimana pun video tersebut di percayai samada di remove oleh  youtube atau dibatalkan sendiri oleh penguploadnya atas sebab sebab tertentu.
 PERSOALAN KINI MENGAPA DAN SIAPAKAH INDIVIDU YANG MEMUATNAIK VIDEO TERSEBUT KE INTERNET? KENAPAKAH PIHAK POLIS SEOLAH OLAH MEMEJAM MATA ATAS KESALAHAN YANG AMAT NYA INI? DAN SIAPAKAH SEBENARNYA YANG MENYIMPAN VIDEO SEKS INI SEKARANG ?

Got a friend who uses Facebook and Twitter? Invite them and earn RM 1 for every friend who joins and shares a campaign. ada ramai kawan guna facebook dan twitter? jemput mereka dan untung RM1 untuk setiap kawan yang menyertai dan berkongsi kempen ini.Tak guna modal 1sen pun.klik sini untuk menyertai.
Jana pendapatan sambilan dengan churpchurp-tanpa modal.Setiap satu klik di bayar 20sen

FILEM YANG MEMBUATKAN JATUH BIJI MATA ANDA!


Microsoft akan memilih 2 orang setiap minggu untuk mengembara mengelilingi dunia!

No comments:

Post a Comment

Harap anda dapat tinggalkan sedikit komen untuk bertukar pendapat.Penggunaan bahasa lucah dan kasar tidak dibenarkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...