Google+ Followers

Monday, March 21, 2011

Beza DNA dan cap jari


DNA adalah kod genetik yang ditemui pada nukelius di dalam setiap sel terdapat pada setiap kehidupan. DNA adalah cukup unic dan tiada persamaan antara satu sama lain.


Manakala Cap jari adalah bentuk rupa kulit yang menaik dan menurun lalu menjadi pengenalan diri bagi setiap manusia, binatang dan mungkin hidupan. Ia bukan lah kod genetik seperti DNA itu tadi.


Begitu lah hebatkan kejadian Allah swt. Semuanya sempurna kecuali pada mereka yang tidak tahu dan tidak mahu belajar.


Isu nya di sini, darah Anwar telah di ambil sebanyak 5 kali ketika dia dipenjara pada tahun 1999. Butiran DNA boleh diperolehi dari darah tersebut dan ia tidak berubah. Rujuk SINI.


Soalnya sekarang, kenapa depa keriau nak DNA lagi?
Uhhhh .. cakap banyak tak guna, depa bukan paham pun ..
Makcik-makcik tu pun tak paham ..
Pada yang tak paham .. disuruh lompat ye lompat .. di suruh terjun ye terjun. Lalu bila ditanya, "Apa itu DNA?" ... Jawapannya .. "Errr....errrr.....makcik ikut ikut jer ... tambang bayar, makan percuma .. "
Wakakak !!!

Got a friend who uses Facebook and Twitter? Invite them and earn RM 1 for every friend who joins and shares a campaign. ada ramai kawan guna facebook dan twitter? jemput mereka dan untung RM1 untuk setiap kawan yang menyertai dan berkongsi kempen ini.Tak guna modal 1sen pun.klik sini untuk menyertai. Jana pendapatan sambilan dengan churpchurp-tanpa modal.Setiap satu klik di bayar 20sen.

No comments:

Post a Comment

Harap anda dapat tinggalkan sedikit komen untuk bertukar pendapat.Penggunaan bahasa lucah dan kasar tidak dibenarkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget