Google+ Followers

Wednesday, March 16, 2011

VIDEO BODOH GADIS BERTUDUNG PERSENDA ZIKIR

video
Video yang memaparkan sekumpulan pelajar perempuan bertudung, sedang persendakan zikir di laman You Tube.
Pelajar-pelajar perempuan tu memulakan zikir dengan meletakkan tangan gaya ala ala tarian buddha / memuja dewa dewa,bertepuk tepuk dan menggoyangkan kepala bagai orang tak siuman atau menurun. Gadis ni kalau tengok memang sah le melayu dan memakai name tag/kad pelajar. Mungkin gadis gadis ni pelajar IPT tapi belum disahihkan dari IPT mana. Awam atau pun swasta?
Cuma kabar kabar angin menyatakan pelajar tu dari Politeknik Arau, Perlis.
Apa tujuan mereka merakam video ni, sedih sungguh anak melayu beragama Islam tapi pendek akal, singkat ilmu, mempermainkan zikir dan boleh dikategori menghina Islam.
Taukah mereka apa makna zikir tersebut? Saya rasa gadis gadis ni tak menghayati zikir dan makna munajat. Bagaimana pelajar yang dah dewasa ni masih tak boleh berfikir mana yang betul mana yang salah? Kalau mereka mengganggap zikir yang memuliakan Allah, Nabi dan memohon ampun ni sebagai satu hiburan melepaskan tension..sedih sungguh.
Semoga gadis gadis ni bertaubat dan mendapat hidayah.


Got a friend who uses Facebook and Twitter? Invite them and earn RM 1 for every friend who joins and shares a campaign. ada ramai kawan guna facebook dan twitter? jemput mereka dan untung RM1 untuk setiap kawan yang menyertai dan berkongsi kempen ini.Tak guna modal 1sen pun.klik sini untuk menyertai.

Jana pendapatan sambilan dengan churpchurp-tanpa modal.Setiap satu klik di bayar 20sen.

No comments:

Post a Comment

Harap anda dapat tinggalkan sedikit komen untuk bertukar pendapat.Penggunaan bahasa lucah dan kasar tidak dibenarkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget