Google+ Followers

Sunday, May 15, 2011

Mangsa terbaru penjenayah asid

KUALA LUMPUR: Polis meminta orang ramai berhati-hati dengan ancaman simbahan asid oleh lelaki tidak dikenali berikutan satu lagi kes cubaan terbaru di Jalan Desa Pandan, di sini, petang kelmarin.
Cubaan berkenaan menjadikan 23 kes dikesan dari Februari hingga 27 Mac lalu dan reda seketika sebelum kembali pada 6 dan 7 Mei lalu dengan masing-masing dua kes dilaporkan di Sentul dan Dang Wangi.
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Datuk Ku Chin Wah, berkata pihaknya mengenali identiti penjenayah terbabit.
“Seperti yang kita tahu, suspek berusia 30-an dan dipercayai menunggang motosikal jenis Honda EX5 berwarna hitam dan membawa botol berlabel 100 Plus ketika melakukan jenayah itu.
“Nombor pendaftaran motosikal itu dipercayai palsu. Kita akan lakukan segala-galanya bagi melindungi masyarakat,” katanya.
Jabatan Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Polis Daerah Kuala Lumpur sebelum ini menubuhkan satu pasukan khas dibantu 40 anggota bagi membendung kegiatan suspek yang mensasarkan wanita dan pelajar sekolah.
-hmetro-

Got a friend who uses Facebook and Twitter? Invite them and earn RM 1 for every friend who joins and shares a campaign. ada ramai kawan guna facebook dan twitter? jemput mereka dan untung RM1 untuk setiap kawan yang menyertai dan berkongsi kempen ini.Tak guna modal 1sen pun.klik sini untuk menyertai.
Jana pendapatan sambilan dengan churpchurp-tanpa modal.Setiap satu klik di bayar 20sen

No comments:

Post a Comment

Harap anda dapat tinggalkan sedikit komen untuk bertukar pendapat.Penggunaan bahasa lucah dan kasar tidak dibenarkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget